Logo
Meny
Søk


Kompakte AC servomotorer 100-1000W / 0,3-3Nm med 230V styringer
 

Illustrasjon
Fra japanske Sanyo Denki har vi fornøyelsen av å kunne tilby en familie meget kompakte servomotorer og servostyringer for nominell effekt / dreiemoment opp til 1000W / 3Nm ved 3000rpm.

Produktene vi tilbyr er lagerført i Europa.

Bruksmessig plasserer disse servodriftene seg i samme landskap som BLDC- og stepmotordrifter men med ytterligere funksjonalitet og deved noe økt kompleksitet. Servostyring og motor konfigureres ved hjelp av et eget grafisk konfigureringsprogram installert på PC.Servoforsterker serie RS - Ultrakompakt med mange funksjoner

Driverenheten / servoforsterkeren er designet for skapmontering og kommer med mange funksjoner for å styre motorens hastighet, dreiemoment og rotasjonsvinkel.

Matespenningen er 230V.

Styring er via konfigurerbare analoge og digitale innganger / utganger og / eller via CAN eller EtherCAT.


For tekniske data og målskisser SIL3 serie RS3 - Last ned datablad.


Servomotor med høyoppløselig giver

Det som først og fremst skiller servomotor serie R2AA fra BLDC- eller stepmotor er at servomotoren som standard har innebygget en høyoppløselig inkrementell (eller absolutt) pulsgiver.


 

Motorene har kapslingsgrad IP67 og er designet for flensmontering og har firekantet statorhus med standard flensmål og aksel med kilespor. Tilkobling er via fast monterte 280mm kabler med støpsel. 

For tekniske data og målskisser - Last ned datablad. 

Til motorene kan vi også tilby påbygget holdebrems og / eller passende planetgear med oversetning inntil i = 25 fra lager i Europa.

På konkret forespørsel kan vi også tilby servodrifter for større effekter og / eller 400V matespenning.

For ytterligere info og tilbud: Ta kontakt med vår Jørn Olerud.

Innlogging

     
          Følg oss på Facebook

Drivetek, en del av Aratron as - Bjørnerudveien 17 1266 Oslo - Telefon: +47 920 77 000 - E-post: post@drivetek.no

Personvern
Lukk X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]