Logo
Meny
Søk

REPARASJONER, REKLAMASJONER OG RETURHÅNDTERING


Vi mottar fra tid til annet motorstyringer og annet med mistanke om feil fra kunderUansett om produktet er solgt av oss eller ikke: Så lenge vi er representant for produsenten tar vi ansvar for å få enheten reparert eller erstattet. Vårt reklamasjonsansvar gjelder kun for produkter importert av Drivetek as.

Produktene videresender vi produsenten for vurdering og reprasjon.
 

Reparasjon og reklamasjon for produkter solgt av Drivetek as

1) Defekt enhet sendes oss og videresendes til produsenten. Her gjennomgår produktene mottakskontroll med prisvurdering og etter avtale reprasjon og programvareoppdatering samt testing.

2) Eventuell erstatningsvare faktureres på vanlig måte og krediteres ved godkjent reklamasjon. Transport og andre kostnader dekkes ikke.
 

Reparasjon og reklamasjon for produkter solgt via utenlandske maskinbyggere

Er maskinen eller anlegget hvor utstyret sitter fremdeles under garanti fra produsenten eller importøren skal reklamasjonspørsmål og reparasjoner i forbindelse med utstyret i utgangspunktet håndteres gjennom disse kanalene. Drivetek as har kun reklamasjonsansvar for utstyr vi selv har importert og solgt våre kunder.

I de tilfellene dette ikke er praktisk eller ikke lar seg gjennomføre av andre årsaker kan Drivetek as gjerne bidra til å løse problemet etter følgende modeller :

  • Utstyrsleveranser og eventuell assistanse utføres av oss uten fakturering til norsk kunde etter nærmere avtale via utenlandsk maskinbygger og utstyrsprodusent
  • Utstyrsleveranser og eventuell assistanse utføres av oss med fakturering til norsk maskinimportør eller sluttkunde i henhold til våre leveringsbetingelser


Retur av produkter solgt av Drivetek as

Returer avtales på forhånd og avvikles i henhold til våre leveringsbetingelser.

Innlogging

     
          Følg oss på Facebook

Drivetek, en del av Aratron as - Bjørnerudveien 17 1266 Oslo - Telefon: +47 920 77 000 - E-post: post@drivetek.no

Personvern
Lukk X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]